Rozbudowa kurnika

globo
Posty: 2
Rejestracja: pn gru 14, 2009 10:07 pm

Rozbudowa kurnika

Postautor: globo » sob gru 26, 2009 11:34 am

Witka. Mam pytanie jestem na poziomie gdzie mogę sadzić już rzodkiewkę i dostałem informację że mogę rozbudować swój kurnik. Na czym polega rozbudowa kurnika?

Awatar użytkownika
JaToNieTy3
Posty: 214
Rejestracja: śr gru 09, 2009 5:06 pm
Płeć: Mężczyzna

Re: Rozbudowa kurnika

Postautor: JaToNieTy3 » sob gru 26, 2009 11:36 am

Możesz rozbudować kurnik, i wtedy będziesz mógł/mogła mieć więcej kur (przy pierwszym poziomie rozbudowy możesz mieć 10 kur)
Pierwsza rozbudowa kosztuje 15 400 ft.
Więcej informacji w FAQ
"Nie mam konta premium, więc wiem co to ubóstwo."
KLIK

Awatar użytkownika
domik00
Posty: 136
Rejestracja: pt gru 11, 2009 2:38 pm
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gryfów Śląski

Re: Rozbudowa kurnika

Postautor: domik00 » sob gru 26, 2009 12:10 pm

a jak można rozbudować kurnik :?:
Na Zielonym imperium jako MegaSuperMan na serwerze 10 a na Wolnych Farmerach jako SuperMan na serwerze 1

Awatar użytkownika
DamianekPL
Posty: 30
Rejestracja: ndz gru 20, 2009 11:52 am
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wąsosz

Re: Rozbudowa kurnika

Postautor: DamianekPL » sob gru 26, 2009 12:40 pm

domik00 pisze:a jak można rozbudować kurnik :?:

domik00 to wszystko znajduje sie we FAQ :arrow: http://forum.wolnifarmerzy.pl/viewtopic.php?f=26&t=13
Gram na Wolni Farmerzy na s2 jako PrQFarma.
Ranga: Szaman-zielarz
Nie spamujcie bo tylko zasmiecacie forum.
Dlaczego odeszliście z teamu:(.

Awatar użytkownika
domik00
Posty: 136
Rejestracja: pt gru 11, 2009 2:38 pm
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gryfów Śląski

Re: Rozbudowa kurnika

Postautor: domik00 » sob gru 26, 2009 5:06 pm

dobrze,ale od jakiego poziomu :?:
Na Zielonym imperium jako MegaSuperMan na serwerze 10 a na Wolnych Farmerach jako SuperMan na serwerze 1

Awatar użytkownika
arkiewicz25
Posty: 723
Rejestracja: pt gru 04, 2009 2:30 pm
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gliwice
Kontaktowanie:

Re: Rozbudowa kurnika

Postautor: arkiewicz25 » sob gru 26, 2009 5:07 pm

domik00 pisze:dobrze,ale od jakiego poziomu :?:

Zajrzyj proszę do FAQ...

:arrow: http://forum.wolnifarmerzy.pl/viewtopic.php?f=26&t=161

Czarodziej
Posty: 2
Rejestracja: pn gru 14, 2009 7:20 pm

Re: Rozbudowa kurnika

Postautor: Czarodziej » sob gru 26, 2009 7:13 pm

Mam pytanie czy jak rozbuduje oborę mogę w niej trzymać zarówno krowy jak i kury tzn, czy da się relokować kury do obory czy muszę mieć dwa różne budynki? ;)

Awatar użytkownika
arkiewicz25
Posty: 723
Rejestracja: pt gru 04, 2009 2:30 pm
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gliwice
Kontaktowanie:

Re: Rozbudowa kurnika

Postautor: arkiewicz25 » sob gru 26, 2009 7:14 pm

Nie da się tak.
Jedno zwierzę, jeden, odgórnie przypisany budynek.


Wróć do „Pomoc dla Początkujących”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości