Rozbudowa kurnika

Rozbudowa kurnika

Postprzez globo » So gru 26, 2009 11:34 am

Witka. Mam pytanie jestem na poziomie gdzie mogę sadzić już rzodkiewkę i dostałem informację że mogę rozbudować swój kurnik. Na czym polega rozbudowa kurnika?
globo
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pn gru 14, 2009 10:07 pm

Re: Rozbudowa kurnika

Postprzez JaToNieTy3 » So gru 26, 2009 11:36 am

Możesz rozbudować kurnik, i wtedy będziesz mógł/mogła mieć więcej kur (przy pierwszym poziomie rozbudowy możesz mieć 10 kur)
Pierwsza rozbudowa kosztuje 15 400 ft.
Więcej informacji w FAQ
"Nie mam konta premium, więc wiem co to ubóstwo."
KLIK
Avatar użytkownika
JaToNieTy3
 
Posty: 214
Dołączył(a): Śr gru 09, 2009 5:06 pm
Płeć: Mężczyzna

Re: Rozbudowa kurnika

Postprzez domik00 » So gru 26, 2009 12:10 pm

a jak można rozbudować kurnik :?:
Na Zielonym imperium jako MegaSuperMan na serwerze 10 a na Wolnych Farmerach jako SuperMan na serwerze 1
Avatar użytkownika
domik00
 
Posty: 136
Dołączył(a): Pt gru 11, 2009 2:38 pm
Lokalizacja: Gryfów Śląski
Płeć: Mężczyzna

Re: Rozbudowa kurnika

Postprzez DamianekPL » So gru 26, 2009 12:40 pm

domik00 napisał(a):a jak można rozbudować kurnik :?:

domik00 to wszystko znajduje sie we FAQ :arrow: http://forum.wolnifarmerzy.pl/viewtopic.php?f=26&t=13
Gram na Wolni Farmerzy na s2 jako PrQFarma.
Ranga: Szaman-zielarz
Nie spamujcie bo tylko zasmiecacie forum.
Dlaczego odeszliście z teamu:(.
Avatar użytkownika
DamianekPL
 
Posty: 30
Dołączył(a): N gru 20, 2009 11:52 am
Lokalizacja: Wąsosz
Płeć: Mężczyzna

Re: Rozbudowa kurnika

Postprzez domik00 » So gru 26, 2009 5:06 pm

dobrze,ale od jakiego poziomu :?:
Na Zielonym imperium jako MegaSuperMan na serwerze 10 a na Wolnych Farmerach jako SuperMan na serwerze 1
Avatar użytkownika
domik00
 
Posty: 136
Dołączył(a): Pt gru 11, 2009 2:38 pm
Lokalizacja: Gryfów Śląski
Płeć: Mężczyzna

Re: Rozbudowa kurnika

Postprzez arkiewicz25 » So gru 26, 2009 5:07 pm

domik00 napisał(a):dobrze,ale od jakiego poziomu :?:

Zajrzyj proszę do FAQ...

:arrow: http://forum.wolnifarmerzy.pl/viewtopic.php?f=26&t=161
Avatar użytkownika
arkiewicz25
 
Posty: 723
Dołączył(a): Pt gru 04, 2009 2:30 pm
Lokalizacja: Gliwice
Płeć: Mężczyzna

Re: Rozbudowa kurnika

Postprzez Czarodziej » So gru 26, 2009 7:13 pm

Mam pytanie czy jak rozbuduje oborę mogę w niej trzymać zarówno krowy jak i kury tzn, czy da się relokować kury do obory czy muszę mieć dwa różne budynki? ;)
Czarodziej
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pn gru 14, 2009 7:20 pm

Re: Rozbudowa kurnika

Postprzez arkiewicz25 » So gru 26, 2009 7:14 pm

Nie da się tak.
Jedno zwierzę, jeden, odgórnie przypisany budynek.
Avatar użytkownika
arkiewicz25
 
Posty: 723
Dołączył(a): Pt gru 04, 2009 2:30 pm
Lokalizacja: Gliwice
Płeć: Mężczyzna


Powrót do Pomoc dla Początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości